Редактор: e-mail: Кадър бТВНадявам се собствениците на заведения да не отворят самоволно

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВНадявам се собствениците на заведения да не отворят самоволно
Коментари Харесай

Доц. Ангел Кунчев: Ако новият щам на вируса има ефект като този на Острова, затваряме всичко в България

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Надявам се притежателите на заведения да не отворят своеволно на 1 февруари. Ние държим да има вечерен час 22,30. Едно е да отидеш да вечеряш с жена си и да си тръгнеш. Друго е да останеш, като удариш две ракии, да ти паднат рестриктивните мерки и да почнат контактите. Контактите в заведенията са повече, в сравнение с биха били в един мол. Затова обмисляме единствено комерсиалната част да отвори в моловете, а не другата част, в която събитията може да се случват на закрито.

Това сподели доцент Ангел Кунчев в „ Тази заран “ по бТВ.

Новият вариант на ковид още не е публикуван на Балканите. В Гърция има единствено 15-16 потвърдени случая, в Румъния няма. Неговата централизация в носоглътката е от десетина до 100 пъти по-голяма, заразява доста повече хора, до 70 %. Ако тази опасност се върне в подобен тип, в какъвто е във Англия, системата ще бъде натоварена, отново ще бъдат напълнени лечебните заведения и ще бъдат взети строги ограничения, в това число цялостно затваряне. Ако има резултата, който е във Англия, ще имаме тежки проблеми. Но няма по какъв начин да знаем, в същото време, в случай че се затопли, в случай че той се забави и стигне март, април, явно този вид вирус понижава разпространяването си през лятото, тъй че зависи по какъв начин ще съвпаднат нещата, сподели още доцент Ангел Кунчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР